شما اینجا هستید

هزینه های ثبت نام

ثبت نام به دو صورت حضوری و غیر حضوری به شرح ذیل انجام میگردد:

نکات:

1) هزینه های بالا مربوط به ارائه یک مقاله می باشد و در صورت ارائه مقالات بیشتر به ازای هر مقاله  20000 تومان اضافه می گردد.

2) هزینه چاپ مقاله و پوستر بر عهده دبیرخانه همایش می باشد.

3) سرویس ایاب و ذهاب از مشهد به کاشمر فراهم می باشد.

4) تخفیف گروهی 30 درصدی جهت ثبت نام در همایش (حضور بدون مقاله 5 نفر و بیشتر) در نظر گرفته می شود.

نحوه پرداخت:

هزینه ثبت نام از طریق زیر قابل پرداخت می باشد:

از طریق شماره حساب 4769460541 نزد بانک ملت مرکزی کاشمر، به نام درآمد های اختصاصی مرکز آموزش عالی کاشمر (قابل واریز در کلیه شعب بانک ملت سراسر کشور) و ارسال فیش پرداختی به شماره تلگرام دبیرخانه همایش (09214617137)

نکته: در صورتی که دانشجو هستید لطفا از کارت دانشجویی اسکن تهیه نمایید و آن را از طریق تلگرام به همراه رسید پرداختی ارسال نمایید.

نکته قابل توجه : برای هر مقاله پذیرفته شده ثبت نام نویسنده مسئول (یا نویسنده ارسال کننده) الزامی است و سایر نویسندگان نیز در صورت تمایل به حضور، لازم است جداگانه ثبت نام نمایند.

در صورت عدم ثبت نام تا پایان وقت اداری روز 20 فروردین ماه، مقاله شما از مجموعه مقالات همایش حذف خواهد شد